Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aart van der Jagt aan het werk bij StC International

Sinds mei 2020 versterkt Aart van der Jagt, in de functie van Accountmanager, het team van StC International. “We zijn erg blij met de komst van Aart. Aart heeft al 20 jaar ervaring in de AGF-handel. We verwachten dat hij met zijn ervaring het bedrijf mede verder kan uitbouwen naar wat we voor ogen hebben,” vertelt Jan van der Kaden.


Aart van der Jagt en Jan van der Kaden

Aart heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. “Naar aanleiding van het luisteren van een podcast, die Jan samen met zijn vrouw had opgenomen over ondernemen, zijn we in contact gekomen. Het klikte goed en na een aantal gesprekken heb ik besloten om voor StC te gaan werken. Mijn eerste weken zitten er op en ik heb nog geen spijt”, vertelt Aart lachend.

StC staat voor zaken doen direct met de bron: Source To Consumer. Jaarrond belevert het bedrijf zowel de retailmarkt als de daghandel van verse groenten.



Voor meer informatie:
StC International
Aart van der Jagt
Tel: +31 174 75 29 50 
aart@stcint.eu.
www.stcint.eu

 

Publicatiedatum: