Anexo en NIFE zetten samenwerking voort

Sinds een aantal jaar werken meetbedrijf Anexo en energieadviseur NIFE samen. De samenwerking bevalt bij beide partijen zo goed dat besloten is om opnieuw voor vijf jaar bij te tekenen. Een 'corona-handdruk' was het gevolg.

Door de samenwerking is het voor de grootverbruik klanten van NIFE mogelijk om over te stappen naar Anexo en gebruik te maken van aantrekkelijke aanbiedingen op de meetdiensten. Ook kleinverbruikers kunnen door de zogenaamde ODA (Onafhankelijk Diensten Aanbieders) gebruik maken van de meetdiensten en bijbehorende voordelen.


Emile Croin, Anexo (l) en Gerard van Antwerpen, NIFE 

Meer voordelen
De overeenkomst heeft meer voordelen dan alleen aanbiedingen op meetdiensten. “Anexo is een betrouwbare partner gebleken en het is met deze samenwerking voor NIFE makkelijker de klanten te bedienen op het gebied van meetdiensten. Meten is erg belangrijk, niet alleen voor een correcte facturatie, maar zeker ook voor de leereffecten van meer inzicht en besparing van energie”, aldus Gerard van Antwerpen, directeur NIFE Energieadvies.

“Daarnaast kunnen de klanten van Anexo door NIFE een gratis energiescan laten maken om te zien wat zij nog kunnen besparen op hun energierekening. Dat kan bijvoorbeeld door betere inkoop, verkleinen meters, terugvorderen energiebelasting en door het controleren en laten corrigeren van de energienota’s."

Strategisch samenwerken
“Anexo heeft als missie haar klanten te helpen bij de energietransitie. Dat betekent dat we meedenken over de ambities en strategie van onze klanten en relaties willen aangaan voor de lange termijn,
met focus op het creëren van meerwaarde voor alle partijen. Om dit te realiseren, is een netwerk van relevante partners nodig, van partijen die meerwaarde bieden door kennis van de energieketen,
van kosten besparen en verduurzamen”, zegt Emile Croin, directeur van Anexo.

Voor meer informatie:
Nife
www.nife.nl 

 


Anexo
www.anexo.energy 
info@anexo.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven