Prominent organiseert opnieuw Kids Food Challenge

Op woensdag 20 mei hebben chefkok Michel Lambermon van Big Green Egg en oud-winnares Robin (12), namens Prominent Tomaten, het startsein gegeven voor de tweede editie van de Kids Food Challenge. Geen finale in een kookstudio zoals vorig jaar, maar een oproep aan alle kinderen in Nederland om thuis in eigen keuken een lekker en verrassend gerecht te maken met tomaten. Wie mag zich straks de ‘Groenteheld van 2020’ noemen?

Na een succesvolle editie in 2019, daagt het merk Prominent kinderen opnieuw uit om aan de slag te gaan in de keuken. Het smaaktomatenmerk van coöperatie DOOR wil iedereen laten zien dat het eigenlijk heel eenvoudig én leuk is om gezond te eten. Het wedstrijdelement blijft, iedere week worden er leuke (kook)prijzen verloot onder de deelnemers die hun tomatengerecht hebben gepost via Instagram of Facebook. Uiteindelijk wint het meest originele gerecht de hoofdprijs: een masterclass tomaten lollypops maken met een echte chefkok.

Deelnemen aan Kids Food Challenge
Meedoen is heel eenvoudig. De kinderen maken thuis een lekker en verrassend gerecht met tomaten. Ze mogen hier natuurlijk ook andere groenten aan toevoegen. Rauw, uit de oven, op de Big Green Egg of een andere toffe bereiding. Daarna delen ze een foto of filmpje van het eindresultaat met zichzelf via Instagram of Facebook. Tag Prominent en minimaal één andere persoon in je bericht. Daag bijvoorbeeld een vriendje, buurmeisje, meester of juf uit. En vergeet niet de hashtag #kidsfoodchallenge erbij te zetten.

Maak iemand blij
Als tip wil het merk Prominent nog meegeven dat het leuk is om een oma of beste vriend(innet)je die de kinderen al die tijd gemist hebben, na afloop te verrassen met de heerlijke tomatencreatie. Zo maak je er ook nog iemand anders blij mee.

Bron: Prominent


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven