"Ga geen brandweerwagen opbouwen als de tent al in brand staat"

Hoe zorgt een jonge ondernemer dat zijn of haar bedrijf toekomstbestendig is? Rob van Enckevort, aardbeienteler bij De Peelkroon, doet het door goed te kijken welke uitdagingen hij ziet als hij naar de toekomst kijkt.

"Hier komen elke keer wel weer puntjes uit naar voren, waarvan we vinden dat we die moeten aanpakken of uitzoeken hoe we hier mee om moeten gaan.

Dan gaan we kijken wat er nodig is om deze uitdagingen om te zetten in kansen. Dat betekent kennis opdoen waar nodig, maar daarnaast ook bereid zijn om te delen.

Uiteindelijk denk ik dat je er als bedrijf zijnde voor moet waken dat je niet te veel in je eigen waarheid komt te leven, op je eigen eilandje. Kijk goed om je heen wat er gebeurt in de wereld, maar ook in je bedrijf. En denk daar tijdig over na, ga geen brandweerwagen opbouwen als de tent al in brand staat."

Dit antwoord gaf Rob in het kader van de Berry Briljant kettingbrief, waarvoor hij de pen doorgeeft aan Jos Aben van Limgroup. Hij mag antwoord geven op de vraag:

Welke ontwikkelingen zien jullie de komende jaren in de (consumenten)markt van aardbeien/zachtfruit?

Voor meer informatie:
Berry Promotions                                               www.berrybriljant.nl                                  communicatie@berrybriljant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven