Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

29 mei, 14:30-16:00 uur

Webinar Herziening GlobalGAP versie 6

Op 29 mei organiseren LTO Nederland en GroentenFruit Huis een online webinar Herziening GlobalGAP versie 6. Tijdens dit webinar worden luisteraars bijgepraat over het herzieningstraject naar versie 6 van het certificeringsschema GlobalGAP Integrated Farm Assurance (IFA). Het webinar wordt opgebouwd aan de hand van de volgende punten:

  • Algemene toelichting herzieningstraject, planning en belangrijke momenten - toelichting door Daan van Empel (GroentenFruit Huis/ NTWG)
  • Inhoudelijke aandachtspunten schema GlobalGAP en herzieningspunten* - toelichting door Paul Bol (Vz Werkgroep herziening/ NTWG)
  • Werkwijze voor de inbreng vanuit Nederland bij de formele consultatie door de A.P. organisatie - toelichting door Anneke van Dijk (LTO NL/ NTWG)

*Tijdens het webinar worden niet alle criteria uit het certificeringsschema inhoudelijk behandeld, maar op basis van de eerdere concepten en de 1e gepubliceerde versie worden de aandachtspunten benoemd.

Eind 2019 zijn LTO Nederland en GroentenFruit Huis ten behoeven het GlobalGAP herzieningstraject een gezamenlijke werkgroep gestart, met afvaardiging vanuit de diverse plantaardige sectoren en in afstemming met de Nationaal Technische Werkgroep GlobalGAP Nederland. Deze werkgroep volgt het herzieningstraject op de voet en coördineert inbreng en aandachtspunten vanuit de Nederlandse sector.

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht

Bron: LTO Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven