Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

26 mei om 13:00 uur

Werkgeverslijn organiseert webinar #9 over het coronavirus

Op 26 mei 2020 om 13:00 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar kunnen werkgevers vanuit huis gratis meekijken en vragen stellen. 

Tijdens het webinar staan de volgende onderwerpen centraal:

1) De NOW vanaf 1 juni 2020: hoe ziet deze regeling eruit en welke voorwaarden zijn van toepassing? Werkgeverslijn adviseur cao- en arbeidsrecht Diana Eleveld zal dit toelichten.
2) De actualiteiten en het laatste nieuws vanuit de Taskforce Arbeid. Dit onderdeel word besproken door Peter Baltus, projectleider bij Projecten LTO Noord.

Het webinar wordt gepresenteerd door Maartje Jager, eveneens adviseur bij de Werkgeverslijn, en duurt 30 tot maximaal 45 minuten. Via de chat kunnen werkgevers hun vragen stellen, deze worden zo veel als mogelijk direct in de uitzending beantwoord. Het is ook mogelijk om vooraf vragen door te geven bij uw aanmelding.

Klik hier om aan te melden. In het aanmeldformulier kan het ook aangegeven worden als iemand het webinar graag later terug wil kijken. 

Bron: Werkgeverslijn land- en tuinbouw


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven