Weegoplossingen besparen tijd en verbeteren de efficiëntie

TopControl weegoplossingen maken een winstmaximalisatie van meer dan 50% mogelijk met weinig personeel, wat belangrijk is in de huidige complexe crisissituatie.

"In tijden als deze is productiviteit veel meer dan een simpele kwestie van economische efficiëntie. De voedingsindustrie moet immers de bevoorrading van de winkels garanderen. Om dit te doen en tegelijkertijd inkoopproblemen te voorkomen en aan de behoeften van de industrie te voldoen, biedt TopControl innovatieve en efficiënte oplossingen voor de verwerking van verpakkingen," aldus een woordvoerder van TopControl.

Model MHP2000-v8

In combinatie met de StatisticsWeights software bieden de TopControl-oplossingen een compleet overzicht van de oogst en productie door de verwerking van gewichtsinformatie met afval-, activiteits- en prestatiegegevens.

Model MHP2100-A7

Multihead verwerkingssystemen MHP2000 en MHP2100 combineren elk ongesorteerd fruit. De eerste maakt het mogelijk om kleine voorgevulde bakjes met fruit, groenten, vlees en kaas af te werken, waardoor de verspilling tot een minimum wordt beperkt. De laatste vult voorgevulde transportbakken (kartonnen kratten, IFCO's, Europools, CHEP's, enz.) van fruit, groenten, vlees en kaas aan.

Realtime
Weegbakken worden door de operators handmatig geladen en het gewicht wordt automatisch geoptimaliseerd. Dankzij de twee weegschalen die langs de transportband zijn geïnstalleerd, stellen de systemen het ontbrekende product of de combinatie van ontbrekende producten in realtime vast. De operators hoeven alleen maar de LED-indicator te controleren om het vooraf ingestelde gewicht te bereiken.

MHP2000 en MHP2100 zijn flexibel en kunnen ook worden gebruikt voor het wegen op transportbanden, combinatieweging en doorvoer (alleen transport). Ze verbeteren de efficiëntie van het verpakkingsproces aanzienlijk. De optimale combinatie van producten vermindert de verspilling van het product en verbetert de verpakkingssnelheid met een minimale inzet van personeel. Hierdoor worden de kosten aanzienlijk verlaagd en de winst verhoogd. Samen met de StatisticsWeight software worden alle gegevens vastgelegd en beoordeeld.

Service op afstand
De Covid-19-pandemie heeft een sterke invloed op de bevolking wereldwijd. Overal ter wereld is de versindustrie hard aan het werk om de aanvoer van vers voedsel (fruit, groenten, vlees en kaas) van de beste kwaliteit te garanderen. Daarom wil TopControl klanten ondersteunen en en haar diensten op afstand aanbieden.

Voor meer informatie:
TopControl Srl
Via Enzenberg 24/A
39018 Terlano - Italië
+39 471 319999
marketing@topcontrol.it
www.topcontrol.it


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven