Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

webinar op 28 mei, 16.00 uur CET

"Betere lucht leidt tot betere opbrengst en kwaliteit"

Schimmels, bacteriën en virussen verwijderen uit de lucht die de kas binnenkomt en bij de planten terecht komt. Dat is wat de GAHU (Greenhouse Air Handling Unit) doet die onlangs op de markt is gebracht.

Op 28 mei houdt Can Kulekcioglu van Timfog een webinar over mogelijke trends die glastuinbouwbedrijven na COVID-19 kunnen beïnvloeden en hoe de GAHU een oplossing is voor de wereld van tegenwoordig. 

"De manier waarop bedrijven werkten is drastisch veranderd nu er veel meer vraag is naar lokale teelt, er meer behoefte is aan alternatieven om onverwachte gebeurtenissen op te kunnen vangen, de voedselveiligheidsstandaarden zijn verhoogd en er meer teeltomgevingen met klimaatbeheersing worden gecreëerd," legt Can Kulekcioglu uit. Bij Timfog kijken ze uit naar de tijd na COVID-19 en hebben ze gewerkt aan het verbeteren van de GAHU voor een nog betere beheersing van de kasomgeving.

In het komende webinar zal Can uitleggen hoe de GAHU de luchtkwaliteit beschermt, een betere kwaliteit van de opbrengst bewerkstelligt en tegelijkertijd zorgt voor een betrouwbare tuinbouwomgeving en werkplek. "De functionaliteit van de unit, de componenten en verschillende modi worden gedetailleerd toegelicht. Ook wordt duidelijk hoe dit aansluit op de behoeftes van kasteeltbedrijven," aldus Kulekcioglu. 

Datum en tijd: 28 mei, 16.00 uur CET (UTC+1)
Klik hier om aan te melden. 

Klimaatbeheersingssystemen voor kassen
Timfog is een fabrikant en ontwerper van gespecialiseerde klimaatbeheersingssystemen voor kassen. Timfog levert sinds 2001 diensten voor kassen en industriële gebieden en heeft met meer dan 950 hectare aan klimaatbeheersingsprojecten afgerond op verschillende plaatsen ter wereld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven