Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biersteker verhuist naar nieuw pand in Naaldwijk

Biersteker gaat verhuizen. De specialist op het gebied van bouw, dak- en geveltechniek betrekt eind 2020 een splinternieuw pand op bedrijventerrein Elsenbos in Naaldwijk. “Onze huidige locatie is na vier jaar eigenlijk alweer te krap”, vertelt directeur Giel Biersteker. “We blijven groeien en met dit nieuwe en duurzame pand zijn we helemaal klaar voor de toekomst.”

“Het pand wordt uniek in z’n soort. Met een aantal partners op het gebied van verwarmen, koelen, installatietechniek, dak- en gevelbekleding zijn we echt een stap verder gegaan. Door samen te kijken hoe we nóg slimmer met materialen om kunnen gaan, hebben we hen ook weer uitgedaagd om met innovaties te komen waar ze eerder niet aan gedacht hadden”, aldus Giel. In de komende maanden gaat Biersteker delen welke bijzondere technieken en materialen voor de nieuwbouw worden gebruikt middels de campagne #BierstekerBouwtBewust.

In april werd de laatste paal van het nieuwe pand geslagen. “Na de bouwvak eind augustus willen we de hal gaan betrekken en het kantoor moet eind december klaar zijn.” Met een twee keer grotere hal, een kantoor dat verviervoudigt qua oppervlakte én 3.000 m2 extra buitenopslag, krijgen de medewerkers van Biersteker een mooie upgrade in werkruimte. “De nieuwe locatie straalt het DNA van Biersteker uit en we zijn er trots op om daarmee te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzaamheid en nieuwe technieken in ons vakgebied.”

Voor meer informatie:
Giel Biersteker
Biersteker
0174-443356
giel@biersteker.nl  

 

Publicatiedatum: