Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fred Deijs, Albers Alligator:

"Regenwater is gratis, duurzaam en het best"

Hoewel nu bekend als leverancier van folies en afdeksystemen voor irrigatiewater begon Albers Alligator bijna 120 jaar geleden als zadelmakerij. "Toen de kunststof in beeld kwam, gingen we aan de slag met folies en gecoate weefsels", vertelt general manager Ronald Edel in een video van Royal Brinkman.

Video via LinkedIn

Inmiddels is de tuinbouwsector een belangrijke tak voor het bedrijf uit Wageningen. Silovoeringen, folies voor waterbassins en afdeksystemen voor zowel silo's als waterbassins, het wordt er allemaal geproduceerd. Bijna alle producten zijn voorzien van een Kiwa-certificaat. Het bedrijf heeft een lab waar trekproeven worden uitgevoerd. Voordat de producten aan tuinders worden geleverd, wordt er uitgebreid gecheckt, bijvoorbeeld op waterdichtheid. En dat is belangrijk voor de sector want, aldus accountmanager tuinbouw Fred Deijs: "Regenwater is gratis, duurzaam en het best." 

Voor meer informatie:
Albers Alligator
www.albersalligator.com
info@albersalligator.com

Publicatiedatum: