Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"meer tijd voor analyse, minder rompslomp"

Priva en Aranet dichten gat tussen dataplatforms

Priva en Aranet zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om geïntegreerde draadloze technologie in kassen mogelijk te maken. De groeiende interesse in data en daarmee de groeiende vraag naar meer en nieuwe sensoren om data te genereren is de belangrijkste aanjager van de samenwerking tussen Aranet en Priva. Deze samenwerking dicht het gat tussen platforms voor draadloze sensoren en andere gegevensbronnen in de kas.


V.l.n.r.: Alastair Monk en Meiny Prins namens Priva, Toms Rekšņa, Gints Antoms en Normunds Bergs namens Aranet, Patrick Dankers, Bram Koppert en Ton Wallast namens Priva

De integratie van Aranet sensoren met Priva systemen stelt telers in staat om al hun kasprocessen te analyseren en op basis van die data nieuwe inzichten te creëren. Patrick Dankers, Product Manager bij Priva: “Ik ben erg blij om deze samenwerking aan te kondigen. Nu kunnen we telers van over de hele wereld laten profiteren van alle mogelijkheden bieden die draadloze technologie vandaag de dag kan bieden.

In de huidige manier van werken besteden telers te veel tijd aan het organiseren van data en te weinig aan het analyseren van data. Met deze samenwerking kunnen we dit probleem oplossen. Dat betekent dat een teler echt baat gaat hebben bij draadloze technologie en zich kan focussen op nieuwe inzichten om de dagelijkse bedrijfsvoering te optimaliseren.”

Complementaire knowhow van de partijen
Deze samenwerking maakt het mogelijk om draadloze monitoring aan te bieden voor de tuinbouwmarkt. Gints Antoms, Sales Director van Aranet IoT Solutions bij SAF Tehnika JSC: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Priva. Er ontstaat zo een enorm synergiepotentieel door complementaire knowhow van de partijen. We zijn ervan overtuigd dat de uitgebreide draadloze expertise van Aranet in combinatie met Priva's diepgaande kennis van de behoeften van tuinbouwklanten uiteindelijk resulteert in een best-in-class draadloze sensoraanbod voor de tuinbouwmarkt, nu en in de toekomst.”

Voor meer informatie:
Priva
www.priva.com
contact.priva@priva.nl  

 

Aranet
www.aranet.com 
info@aranet.com 

Publicatiedatum: