Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw marktonderzoek RVO naar kansen voor Nederland in de Mexicaanse tuinbouw & sierteelt

De Mexicaanse tuinbouw en sierteelt sector bieden volop kansen voor het Nederlands bedrijfsleven. Met productie voor de interne markt en export naar voornamelijk de VS en Canada biedt Mexico vele kansen voor Nederlandse bedrijven voor zowel de tuinbouw als de sierteelt.

Dit en meer leest u in een recent uitgevoerde marktstudie over de Mexicaanse marktsituatie, kansen en aanbevelingen voor Nederlandse geïnteresseerde bedrijven die de Mexicaanse markt willen betreden.

NB Het rapport is nog vóór de corona-crisis opgesteld in opdracht van de Nederlandse Ambassade in Mexico in het kader van de handelsmissie die zou plaatsvinden onder leiding van Minister President Mark Rutte eind april 2020. Hoewel de situatie op korte termijn er enigszins anders uit kan zien in verband met de gevolgen van de corona-crisis, verwacht men dat de beschreven langetermijn-trends geldig blijven.

Klik hier voor het volledige rapport.

Publicatiedatum: