Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voormalig mededirecteur E. van den Berg & Zonen

Overlijdensbericht Aad van den Berg

Met dit bericht wil ik u op de hoogte brengen van het overlijden van mijn oom Aad van den Berg, voormalig mededirecteur bij E. van den Berg van 1982 tot 2011. Hij is op 72-jarige leeftijd overleden, na een strijd van twee jaar tegen de ziekte kanker, meldt Johan van den Berg. "Gedurende deze periode was hij positief en bleef hij genieten van het bourgondische leven, vakanties en de vele mensen om hem heen. Ook bleef hij onverminderd geïnteresseerd in ons bedrijf, waar misschien wel zijn grootste passie lag.

"Aad heeft zich 46 jaar lang ingezet bij E. van den Berg om het transport rondom ons bedrijf in goede banen te leiden. In zijn jongere jaren beleverde hij met de vrachtwagen groenten en fruit door heel Europa en was hij een graag geziene gast in de haven van Rotterdam. Op latere leeftijd bleef hij dichter bij huis en was hij, als hij niet in de vrachtwagen zat, steevast in de loods. Hier hield hij altijd met uiterste precisie in de gaten wat er binnen kwam en wat er verladen werd voor de klanten. Hiermee was hij een verlengstuk voor zijn twee broers, Bert van den Berg en Joop van den Berg, op kantoor. We zijn Aad heel dankbaar voor alle energie en uren die hij in ons bedrijf heeft gestopt.

Ik wens zijn gezin en de rest van de familie veel sterkte met dit verlies."

Johan van den Berg
Commercieel Manager

Onderstaand de rouwkaart:

Publicatiedatum: