Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Arbeid van start

Het zijn rare tijden, coronatijden, en ook enge tijden. Alles trekt alles onderuit, zozeer zelfs dat zelfs bij ons, helemaal bovenin de piramide, aan onze zekerheden gerommeld wordt.

Eén daarvan is arbeid. Handjes. Gegeven het feit dat tomaten geplukt, bloemen gesneden en asperges gestoken moeten worden, en gegeven het feit dat met de grootste rekenkracht en meest vernuftige machinerie nog niet een van deze handelingen ook maar bij benadering zonder menselijke tussenkomst verricht kan worden, en gegeven nog een heleboel andere zaken, zijn onze bedrijven, onze export en kortom onze welvaart ervan afhankelijk. Nu door de huidige crisis deze handen bijzonder schaars geworden zijn, is de vraag erna prangender dan ooit.

Er is eindeloos veel over te zeggen. Uw input, ideeën, visies, oplossingen zijn gevraagd. In de markt, en deze maand ook in dit special blok.

De Special Arbeid draait de hele maand mei. Een maand adverteren in het specialblok in een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kan fulltime voor de hele maand voor €945. Op de internationale nieuwsbrieven kost deze positie € 1365. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum: