fase 1 voortgezet van in totaal 324 hectare in Shandong

Alle Nederlandse materialen op tijd ter plaatse bij Chinees megaproject

In Rizhao, in de Chinese kustprovincie Shandong, wordt een nieuw glastuinbouwbedrijf gebouwd. In totaal zal er 324 hectare worden gebouwd voor de teelt van groenten. Na de COVID-19 lockdown zijn de bouwers nu weer verdergegaan met de bouw van de eerste fase, die uit 8,9 hectare aan Venlokassen bestaat.

Om een effectieve bestrijding van de epidemie op de locatie en een soepele voortzetting van de bouwwerkzaamheden te garanderen, heeft de hoofdaannemer van dit project, Beijing Kingpeng Corporation, naar eigen zeggen veel moeite gedaan om de bouwwerkzaamheden aan te passen in een poging om de eerste fase toch voor de afgesproken datum af te kunnen ronden en alsnog 'een hoge kwaliteit van de installatie te garanderen'.

Alles op tijd aangekomen
Alle apparatuur en materialen zijn ongeveer twee maanden geleden besteld. De uitbraak van COVID-19 heeft echter overal invloed op en de materiaalproductie tot aan het vrachtvervoer beïnvloed. "Door de goede communicatie en ondersteuning van onze partners in Nederland zijn alle materialen per trein verscheept", aldus het team van Kingpeng. Hierdoor komen alle materialen op tijd op de bouwplaats aan.

Op dit moment worden de werkzaamheden, zoals het installeren van het kasdek, het installeren van de schermen voor de productieruimte, het lassen en het verven nauwkeurig uitgevoerd.

Installatie van het watersysteem

Gelost materiaal van container

Lassen en schilderen

Voor meer informatie:
Beijing Kingpeng International Agriculture Corporation
www.kingpengintl.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven