Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Shangdong Glass Tech:

"Na coronavertraging in april productie matglas hervat"

Als gevolg van de COVID-19-uitbraak ontstaan er ook vertragingen in de productie van matglas. "Tot half februari hebben we geprobeerd om de productie te herstellen," zegt Alice Yi, exportmanager van Shandong Glass Tech.

Shangdong Glass Tech is een internationale glasleverancier. Ze hebben onlangs projecten afgerond in Canada en Korea. In Canada ging het om een kas van 4,5 hectare, waar een AR-matglaslaag van 4 mm werd toegepast. In Korea werd hetzelfde glas geleverd voor 3,2 hectare.

Als gevolg van de coronacrisis is de productie onderbroken en zijn vertragingen onvermijdelijk. Tot half februari regelde het bedrijf een bus om medewerkers op te halen en werkte een groot deel van het kantoorpersoneel ook mee aan de productie vanwege een gebrek aan medewerkers.

Tot 20 maart werden de meeste bestellingen op tijd geleverd. Alle klanten kregen te maken met serieuze problemen. "We hebben mondkapjes naar onze klanten gestuurd. Als bedrijf zijn we een familie en een team. We moeten samenwerken om de impact van de epidemie op de opkomende economie te beperken. We hopen dat iedereen zo snel mogelijk weer het normale leven kan hervatten en weer aan het werk kan gaan," zegt Alice. 

Hervat
Voor nu danken ze hun klanten voor hun geduld en begrip. "Tijdens de eerste fase van de coronacrisis kregen we van iedereen e-mails en berichten en werd ons verzekerd dat vertragingen geen probleem waren. Dit zijn voor ons goede relaties. Klanten hebben vertrouwen in SGT en we doen ons best om alle bestellingen te leveren," zegt Alice. "Vanaf begin april hebben we onze productie weer kunnen hervatten. We ontvangen nieuwe bestellingen en het team doet zijn best om aan de wensen van de klant tegemoet te komen."

Voor meer informatie:
SD Tech
www.sdglasstech.com 

Publicatiedatum: