Tecnobox viert 20-jarig jubileum met nieuwe serie dozenopzetmachines

Dit jaar viert Tecnobox haar twintigste verjaardag en ter ere van deze mijlpaal zal het bedrijf een aantal nieuwe dozenopzetmachines op de markt brengen. 

Tecnobox werd in 1990 opgericht voor machineonderhoudsdiensten aan kartonbedrijven in Spanje. Het bedrijf zag echter al gauw ook mogelijkheden voor het leveren van dozenopzetmachines die veelzijdig, betrouwbaar, onderhoudsarm en bovenal innovatief moesten zijn. 

In de loop der jaren heeft Tecnobox haar activiteiten op dit gebied zowel in Spanje als daarbuiten in rap tempo uitgebreid. In 2013 werd het bedrijf door de Kamer van Koophandel in Alicante onderscheiden met de 'Best in Industry'-award voor haar dozenopzetmachines. 

 

De toekomst van dozenopzetmachines voor AGF en versproducten
"De vraag naar de machines van Tecnobox hangt nauw samen met het gebruik van golfkarton. We zien dat er een verschuiving plaatsvindt naar de toepassing van karton voor verpakkingen omdat het milieuvriendelijker is en omdat consumenten zich steeds meer zorgen maken over voedselveiligheid," zegt Alistair Falkner, international salesmanager bij Tecnobox. 

Tecnobox werkt nauw samen met verpakkings- en AGF-bedrijven maar ook met eindgebruikers om er zeker van te zijn dat haar opzetmachines toonaangevend zijn. "Bij Tecnobox kunnen we terugvallen op onze brede kennis en ervaringen van de verschillende markten wereldwijd. Dit geeft ons een uniek inzicht in de eisen waar dozen aan moeten voldoen. Deze nemen wij mee in het ontwerp en de ontwikkeling van al onze dozenopzetmachines," aldus Falkner. 

Tecnobox viert 20-jarig jubileum met introductie van nieuwe machines
Hoewel het coronavirus een domper op de feestvreugde is, zal Tecnobox toch haar twintigjarig jubileum vieren door een serie nieuwe dozenopzetmachines te introduceren, waarmee het assortiment nog verder wordt aangevuld en tegemoet gekomen wordt aan de behoeften van de snel veranderende markt voor AGF-verpakkingen.

"We zijn blij onze nieuwe serie dozenopzetmachines in 2020 op de markt te kunnen brengen. Voor Tecnobox is het kunnen aanbieden van innovatieve machinale oplossingen de beste manier om haar succes te vieren," zegt Falkner tot slot. 

 

Voor meer informatie: 
Alistair Falkner
Tecnobox
Mobile/WhatsApp: +34 693 964 506
Email: sales@tecnobox.es 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven