algemeen directeur slaat andere weg in buiten de coöperatie

Peter van Osch vertrekt na 37 jaar bij Veiling Zaltbommel

"Na 37 jaar verbonden te zijn geweest aan de Coöperatieve Tuinbouwveiling “Zaltbommel en Omstreken” B.A. en sinds 2004 als directeur, zal de heer Peter Van Osch een andere weg in slaan die buiten onze Coöperatie ligt", zo meldt het bestuur van de Veiling.

"Met respect en waardering kijken zowel het bestuur als de leden terug op de wijze waarop de heer Van Osch invulling heeft gegeven aan zijn functies binnen Veiling Zaltbommel, in het bijzonder het directeurschap en wensen de heer Van Osch veel succes op de nieuwe weg die hij inslaat. De heer Van Osch heeft in al die jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het primaire doel van de Coöperatieve Tuinbouwveiling “Zaltbommel en Omstreken” B.A.: De behartiging van de belangen van haar leden."

In een reactie geeft voorzitter René Simons aan dat de partijen in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. Hij geeft aan dat het vertrek voor de meeste mensen binnen de organisatie als een verrassing kwam na een dienstverband van 37 jaar. "We gaan nu een profielschets samenstellen om een kandidaat te vinden die binnen onze organisatie past. We verwachten in de tweede helft van het jaar de nieuwe algemeen directeur te kunnen aankondigen."

Vooralsnog zullen de taken van de heer Van Osch waargenomen worden door de heer B.G. (Bart) Dijkhuis, financieel manager van Veiling Zaltbommel.

www.veiling-zaltbommel.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven