CourgetteFleur Zwinkels zet Pop-up Store op

Iedereen een 'culinaire uitspatting' met Pasen

Tholen - De Pasen komt eraan en daar horen bloemen bij. Eetbare bloemen ook, zoals courgette fleur. Om alle thuiskoks en andere 'kookgekken' de mogelijkheid te bieden om met Pasen de familie te verrassen met een 'culinaire uitspatting', opent CourgetteFleur Zwinkels een Pop-up Store. "Het is een gebaar aan de consument om iets vrolijks en lekkers in huis te kunnen halen", vertelt teler Johan Zwinkels.

De hele week kunnen consumenten de courgettebloemen bij hem bestellen en vanaf vrijdagmiddag 10 april kunnen de bestellingen worden opgehaald bij het bedrijf aan de Pruimenlaan 4 in 's-Gravenzande. Er is ook een mogelijk om de bestelling te laten bezorgen, wel alleen in het Westland. 

Recepten
"Zeker in deze tijd is het belangrijk om het huis gezellig te maken en met het gezin samen te genieten. Veel consumenten weten ook heel goed wat ze met de bloemen kunnen doen en zij vertellen ons vaak weer nog mooiere gerechten dan wij zelf al kennen", vertelt Johan. "Maar voor wie nog niet zo thuis is in de wereld van culinaire uitspattingen, hebben wij tal van recepten beschikbaar, o.a. op onze website."

Groen en geel
Naast de verkoop van de courgettefleur heeft Johan ook groene en gele courgettes beschikbaar. "De groene lopen goed, de gele hebben net als de courgettefleur wel last van de horecasluiting. Maar we klagen niet en willen met deze actie iedereen een mooi Paasweekend geven."

Voor meer informatie:
CourgetteFleur Zwinkels
Johan Zwinkels
06-22427769 (appen voor bestellingen)
0174-244779
info@courgettefleur.nl
www.courgettefleur.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven