Tebarex viert eerste lustrum

Op 1 april vierde Tebarex haar eerste lustrum. Tebarex is 5 jaar geleden gestart met 5 oud-medewerkers van Arend-Sosef en Tebarint.

Tebarex richt zich op de internationale hightech tuinbouw. De focus op internationaal is een bewuste keuze. De Nederlandse markt vraagt om een ander bedrijfsmodel waarin service en onderhoud een belangrijke rol spelen. Bij Tebarex ligt de nadruk op engineering en projectmanagement en wordt voor service en onderhoud gewerkt met lokale servicepartners.

'Lean and mean' 
Het team van Tebarex bestaat momenteel uit 13 vaste medewerkers. Dit is een mix van ervaren engineers, met ruime ervaring in de branche, en een groep jonge hoogopgeleide engineers. De Tebarex engineers maken gebruik van design tools om de klant mee te nemen in het ontwerpproces en om de projecten op een goede en efficiënte manier te realiseren.

De organisatie is “lean and mean” van opzet. Tebarex ontwerpt de complete installatie. Voor de productie van pompunits en schakelpanelen wordt samengewerkt met strategische partners. Op gebied van uitvoering beschikt Tebarex over eigen supervisors en maakt Tebarex gebruik van een schil aan flexibele arbeid.

Werkgebied
Qua werkgebied heeft Tebarex de focus op Engeland, Canada, Amerika, Mexico, Zuid-Korea en China. Het leveringspakket bestaat uit irrigatie-, elektro-, groeilicht- en automatisering-systemen.

Door de teamsamenstelling beschikt Tebarex naar eigen zeggen over 'de fundamentele kennis die nodig is voor het op maat ontwerpen van systemen die betrouwbaar zijn en besparen op energie-, water- en onderhoudskosten'. "Ons uitgekiende projectmanagement zorg voor een optimaal bouwproces met een tijdige levering (JIT) en dit alles in samenwerking met de klant", besluit men vanuit Poeldijk.

Voor meer informatie:
Tebarex BV
info@tebarex.com 
www.tebarex.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven