Special Dienstverlening van start

Deze maand start een weer een nieuwe special met ditmaal als onderwerp 'Dienstverlening' centraal. Op een speciale plaats op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen over voor de branche belangrijke tak van sport gepubliceerd worden en dat geldt voor zowel Groentennieuws.nl en BPnieuws als onze internationale nieuwsbrieven FloralDaily en HortiDaily.

Dienstverlening
Dienstverlening is een breed onderwerp. Alle bedrijven immers, die een bepaalde dienst of service bieden, kunnen daaronder geschaard worden, zoals: advies-, uitzend-, reclame- en expertisebureaus. En wat te denken van de bedrijven die meedenken en -doen op het gebied van aardwarmte, CO2, waterzuivering en meer. Ook onderzoeksinstellingen en dienstverleners tijdens de teeltwissel kunnen in deze rubriek op bijzondere aandacht rekenen.

T/m 30 april
De Special Dienstverlening duurt tot en met 30 april. Een maand adverteren in het specialblok in een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kan fulltime voor de hele maand al voor €945. Op de internationale nieuwsbrieven kost deze positie € 1365. Stuur een mailtje voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven