Samen de schouders onder kas en website

Het is een bijzondere tijd, waarin elke dag dingen gebeuren waarop het soms moeilijk anticiperen is. Havecon prijst zich naar eigen zeggen gelukkig dat de projecten doorgang vinden en is daar ook dankbaar voor, al houden de kassenbouwers een extra vinger aan de pols.

Tijd voor beglazen bij Hoogweg
Menig project in het buitenland is nog volop gaande en datzelfde geldt ook voor Nederland en België. Havecon ligt daarbij fase 1 van Hoogweg uit, waarvoor in Luttelgeest gebouwd wordt aan 24 hectare kas. "De mannen van onze bouwpartner Voorwinden hebben vorige week weer enorme progressie kunnen maken. Ondanks alle coronaperikelen en -restricties gebeurde dat elke dag compleet in de zon en dat geeft extra energie!"

De bouw gaat de komende weken nog gestaag door. Vanaf eind vorige week is ook gestart met het beglazen. "Samen de schouders eronder…maar met gepaste afstand, natuurlijk!"

Website vernieuwd
De schouders zijn ook onder de website van de kassenbouwer gezet met als resultaat een compleet vernieuwde website. Daarop zijn de pagina's nu duidelijker en dynamischer, de content is ook dynamischer, de projectbeschrijvingen zijn uitgebreider en ook is de website beter bruikbaar voor elk device. Benieuwd? Klik hier. 

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
info@havecon.com
www.havecon.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven