Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samen de schouders onder kas en website

Het is een bijzondere tijd, waarin elke dag dingen gebeuren waarop het soms moeilijk anticiperen is. Havecon prijst zich naar eigen zeggen gelukkig dat de projecten doorgang vinden en is daar ook dankbaar voor, al houden de kassenbouwers een extra vinger aan de pols.

Tijd voor beglazen bij Hoogweg
Menig project in het buitenland is nog volop gaande en datzelfde geldt ook voor Nederland en België. Havecon ligt daarbij fase 1 van Hoogweg uit, waarvoor in Luttelgeest gebouwd wordt aan 24 hectare kas. "De mannen van onze bouwpartner Voorwinden hebben vorige week weer enorme progressie kunnen maken. Ondanks alle coronaperikelen en -restricties gebeurde dat elke dag compleet in de zon en dat geeft extra energie!"

De bouw gaat de komende weken nog gestaag door. Vanaf eind vorige week is ook gestart met het beglazen. "Samen de schouders eronder…maar met gepaste afstand, natuurlijk!"

Website vernieuwd
De schouders zijn ook onder de website van de kassenbouwer gezet met als resultaat een compleet vernieuwde website. Daarop zijn de pagina's nu duidelijker en dynamischer, de content is ook dynamischer, de projectbeschrijvingen zijn uitgebreider en ook is de website beter bruikbaar voor elk device. Benieuwd? Klik hier. 

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
info@havecon.com
www.havecon.com 

Publicatiedatum: