op 24 april wel online workshops te volgen

RoboCrops verplaatst naar 23 oktober

Het event RoboCrops dat gepland stond op 23 en 24 april is verplaatst. Wel vinden er op 24 april diverse online workshops plaats rondom het thema ‘Robotica in de agrarische sector'.

Door de veelheid aan evenementen die worden verzet naar het najaar hebben we er voor gekozen om een samenwerking aan te gaan met de GreenTech en daarnaast een eendaagse bijeenkomst te organiseren in World Horti Center op vrijdag 23 oktober. Tijdens de GreenTech in de RAI in Amsterdam (20-22 oktober) zal daar een Themaplein Robotica worden gerealiseerd. De inhoudelijke programmering van RoboCrops zal plaatsvinden op woensdag 21 oktober.

Reeds gekochte kaarten zijn geldig voor het event op 23 oktober. Deelnemers die reeds een ticket hebben gekocht, worden persoonlijk benaderd. Iedereen die een tweedaags kaartje heeft gekocht krijgt automatisch geld terug voor één dag. Bezoekers die niet in de gelegenheid zijn om te komen op 23 oktober kunnen dan contact opnemen via email. 

Online workshops 24 april
In deze tijd van thuis werken zijn vitale industrieën en nieuwe manieren van samenwerken relevanter dan ooit. Nu het leven even anders loopt dan anders, is er juist meer tijd om online met elkaar het gesprek aan te gaan en ons te verdiepen in de samenwerkingsmogelijkheden die er liggen. 

De workshops op vrijdag 24 april duren elk twee uur en worden georganiseerd samen met TU Delft, RoboHouse en Wageningen UR. Bij interesse in deelname kunnen bezoekers contact opnemen via de mail en een 1e en 2e keus doorgeven. Doel is te komen tot gezamenlijke projectideeën.

Titels en tijden van de workshops

· 9:00-11:00 CET - Biomechanical Engineering: "A biologically inspired soft tactile robotic harvester for secure and gentle grip of vulnerable crops"

· 11:15-13:15 CET - Precision & Microsystems + Micro-electronics: “3D sensor networks and applications for autonomous, wireless sensor systems;

· 13:30-15:30 CET - Cognitive Robotics / Learning & Autonomous Control: “Flexible and reliable control for autonomous robot operation in agri / horti”

· 15:45-17:45 CET - Precision & Microsystems: "Design of hygienic and adaptive machines and robots through elastic mechatronics".

Bron: RoboCrops


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven