Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horconex overhandigt cheque van €8250 aan De Zaaier

Aad Verduijn heeft gisteren als voorzitter van Stichting de Zaaier een cheque in ontvangst mogen nemen van de financieel directeur van Horconex, Jeroen Heemskerk. Begin dit jaar is er geld opgehaald tijdens het openingsfeest van het nieuwe pand van Horconex. In de uitnodiging aan klanten en toeleveranciers hebben zij een gift gevraagd voor de stichting die zich inzet voor de bevolking in noordoost Congo. Er is €8250 opgehaald.

Hulp in Congo
Stichting de Zaaier uit Maasdijk helpt de Congolese bevolking al meer dan dertig jaar met kleinschalige projecten waarbij de inzet van inwoners wordt gevraagd. Verduijn: "We zijn enorm dankbaar voor deze cheque."

Ook in Afrika grijpt het coronavirus snel om zich heen. Vanaf dinsdag is er een lockdown in Congo. Het is niet de eerste keer dat dit land wordt getroffen door een dodelijk besmettelijk virus. Twee jaar geleden was er Ebola.

"Met de stichting onderhouden we nauw contact met een familie dat een ziekenhuis runt in noordoost Congo. Zij kunnen het geld goed gebruiken in deze spannende periode. Daarnaast zijn er nog andere mooie initiatieven onder meer een project dat zorgt voor gevarieerd en gezond voedsel door middel van kassen en een project voor weeskinderen."

Voor meer informatie:
Stichting de Zaaier
www.dezaaier.com 

 

Horconex
www.horconex.nl
 
info@horconex.nl 

Publicatiedatum: