Horconex overhandigt cheque van €8250 aan De Zaaier

Aad Verduijn heeft gisteren als voorzitter van Stichting de Zaaier een cheque in ontvangst mogen nemen van de financieel directeur van Horconex, Jeroen Heemskerk. Begin dit jaar is er geld opgehaald tijdens het openingsfeest van het nieuwe pand van Horconex. In de uitnodiging aan klanten en toeleveranciers hebben zij een gift gevraagd voor de stichting die zich inzet voor de bevolking in noordoost Congo. Er is €8250 opgehaald.

Hulp in Congo
Stichting de Zaaier uit Maasdijk helpt de Congolese bevolking al meer dan dertig jaar met kleinschalige projecten waarbij de inzet van inwoners wordt gevraagd. Verduijn: "We zijn enorm dankbaar voor deze cheque."

Ook in Afrika grijpt het coronavirus snel om zich heen. Vanaf dinsdag is er een lockdown in Congo. Het is niet de eerste keer dat dit land wordt getroffen door een dodelijk besmettelijk virus. Twee jaar geleden was er Ebola.

"Met de stichting onderhouden we nauw contact met een familie dat een ziekenhuis runt in noordoost Congo. Zij kunnen het geld goed gebruiken in deze spannende periode. Daarnaast zijn er nog andere mooie initiatieven onder meer een project dat zorgt voor gevarieerd en gezond voedsel door middel van kassen en een project voor weeskinderen."

Voor meer informatie:
Stichting de Zaaier
www.dezaaier.com 

 

Horconex
www.horconex.nl
 
info@horconex.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven