Voor 12 euro per uur een extra scholier met een 'loepzuivere loonstrook'

Een van de vele gevolgen van de huidige crisis is dat de een geen werk heeft voor zijn personeel en de ander handen tekort komt. Bovendien zijn veel grenzen dicht, wat het vrije verkeer van personen (lees, van de Oost-Europese arbeidsmigranten) bemoeilijkt.

Dat ziet ook uitzendbureau Rosa werkt, die hiervoor een tweetal oplossingen aandraagt. In de eerste plaats zouden (thuis zittende) scholieren snel en praktisch aan een uitzendovereenkomst geholpen kunnen worden. In de tweede plaats kan goede, betere bemiddeling tussen vraag en aanbod (bijvoorbeeld door het tijdelijk herplaatsen van vaste en flexmedewerkers) de druk gedeeltelijk van de ketel kunnen halen.

Scholieren
In twee eenvoudige stappen heeft de teler een scholier in een flexibele uitzendovereenkomst waarbij de kosten voor de teler transparant en voordelig zullen zijn, rekent Rosa werkt voor. En wel: loonsom + toeslag. Zo heeft de teler voor circa € 12,- een scholier van 18 jaar aan het oogsten in een bestendige overeenkomst met een loepzuivere loonstrook. De scholier krijgt uiteraard over de gewerkte uren een jaaropgaaf, zodat zij ook hierover belastingvoordeel zullen hebben.

Voor meer informatie:
Rosa werkt
www.rosawerkt.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven