Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martin Stolze

"Meer vraag naar huur van transportbanden"

Tholen - Nu veel kwekers in moeilijkheden en er tekort aan arbeidskrachten zijn, is het wel belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken. Martin Stolze: “Het doel van Martin Stolze is om, juist ook in deze moeilijke tijd, werk uit handen te nemen door intern transport te automatiseren. Daarom is het bij ons ook mogelijk om producten, van transportbanden tot oppotmachines, op korte termijn en voor een bepaalde tijd te huren.” Op die manier hoopt Martin Stolze veel bedrijven te helpen om kosten te besparen en deze moeilijke tijd zo goed mogelijk door te komen.


Martin Stolze deed ook mee met de #FlowerBoostChallenge.

Meer vraag naar het huren van transportbanden
Bram van Paassen, verkoopmanager bij Martin Stolze: “We merken dat er meer vraag is naar het huren van onze producten. Waar kwekers normaal gesproken investeren voor het hoogseizoen zien wij nu een verschuiving van koop naar verhuur. Ook worden er - verschrikkelijk maar waar - transportbanden gehuurd om planten te transporteren richting de afvalcontainer."

 

Voor meer informatie:
Martin Stolze b.v.
T:
+31(0)174 219 096
E: verhuur@martinstolze.nl
www.martinstolze.nl

Publicatiedatum: