ConFoot:

"Containerpoten bieden oplossing aan bedrijven die te weinig opslagcapaciteit hebben"

ConFoot ontwerpt en produceert gepatenteerde afneembare containerpoten, die door één persoon gehanteerd kunnen worden. "ConFoot containerpoten zijn wereldwijd het enige draagbare container handling product dat een directe oplossing biedt aan voedingswinkels en andere retail- en groothandelsbedrijven die te weinig opslagcapaciteit hebben om aan de groeiende (piek)vraag te voldoen", aldus het bedrijf. 

Koel- en vriescontainers bieden gebruikers de mogelijkheid aan gebruikers om de temperatuur in te stellen op het niveau dat geschikt is voor de betreffende voedingswaren. Door deze koel- en vriescontainers (ook bekend onder de naam reefers of reefercontainers), op ConFoot containerpoten te plaatsen aan een laad-dok, hebben de medewerkers altijd eenvoudig, snel en veilig toegang tot de goederen in de containers.

Normale zee/opslagcontainers kunnen gebruikt worden voor de extra opslag van non-food producten etc. Door de plaatsing van de containers op ConFoot containerpoten, raken de container niet de grond en hebben geen problemen met condensvorming en water alsook zware regenval en overstromingen.

"Retailers zullen herkennen dat de ruimte het laad-dok beperkt is, waardoor het aantal containers dat daar geplaatst kan worden beperkt is", zegt het bedrijf. "Maar er is vaak wel plaats genoeg op hun parkeerplaatsen waarvan een stuk in gebruik genomen kan worden voor het plaatsen van containers op ConFoot containerpoten."

Deze containers kunnen eenvoudig omgewisseld worden met vrachtwagens, met een trailer met luchtvering, welke de lege containers weghaalt en er volle voor in de plaats zet. Hiervoor is slechts één persoon nodig en verder geen andere container handling apparatuur.

Supermarkten en groothandelsbedrijven zijn in sommige landen de enige winkels die nog geopend mogen zijn. Dit omdat ze een vitaal onderdeel uitmaken van de voedselvoorziening voor onze samenleving. Het gaat hierbij om meer dan alleen klanttevredenheid. Ter voorkoming van het risico op lege winkelschappen kunnen een paar extra voorraad containers juist het verschil maken.

Voor meer informatie:
Dhr. Rob Costongs
ContainerPro
Tel. +31-(0)6-22802936
sales@containerpro.nl
www.containerpro.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven