Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tv-programma wil met inspiratie, informatie en interactie de sector helpen

Hallo HORECA, wat doe jij? vandaag live uitgezonden vanuit Cressperience in Monster

Vanaf vrijdagavond 20 maart mobiliseert de hospitality branche alle krachten met het tv-programma ‘Hallo HORECA, wat doe jij?’. De marathonuitzending wordt live uitgezonden vanuit de Cressperience in Monster via www.horecanederland.tv. De initiatiefnemers willen met inspiratie, informatie en interactie de sector helpen.

Topchefs, wetenschappers, politici en artiesten verlenen belangeloos hun medewerking om de Horecasector dan een hart onder de riem te steken.

Presentator Roelof Hemmen ontvangt zijn gasten aan de langste tv-presentatie tafel ooit. Alle gasten zitten op minimaal 1,5 meter van elkaar. Vaste gasten zullen zijn: tv-huisarts Tamara de Weijer, energie commissaris Ruud Koornstra (RTL4 programma Briljant!), Hans Steenbergen (www.foodinspiration.nl) en gastheer Rob Baan van Koppert Cress.

Tijdens de live streaming zal op het Molteni fornuis continu gezonde gerechten worden bereid door topchefs. Ook zijn er verbindingen met de rondtrekkende Foodtruck die gezonde hapjes uitdeelt.

Eigenaar Rob Baan van Koppert Cress stelt deze week zijn oogst cressen beschikbaar om zoveel mogelijk waste (verspilling) te voorkomen. Normaal gaan de cressen wekelijks naar meer dan 60.000 toprestaurants over de hele wereld.

Voor meer informatie:
Koppert Cress
www.koppertcress.com/nl 

Publicatiedatum: