Vandaag 13.00: webinar coronamaatregelen voor werkgevers

Met het toenemen van de maatregelen en mogelijke beperkingen voor telers in hun productieproces, nemen ook de vragen toe. Vanmiddag om 13.00 is daarom een webinar georganiseerd door de Werkgeverslijn land- en tuinbouw over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. 

Tijdens het webinar kunnen ondernemers vanuit huis meekijken en hun vragen stellen. Specialisten geven antwoord op de meest gestelde vragen op basis van de op dat moment beschikbare informatie. Ook horen de betrokken organisaties graag de signalen van ondernemers, zodat de Taskforce Arbeid deze mee kan nemen naar overleg in Den Haag.

Hoe het werkt
Alleen een computer of laptop met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid volstaat voor deelname. De webinar is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ook intermediairs met een cao-abonnement zijn welkom om de webinar te volgen.

Aanmelden kon tot 18 maart 11.30 uur. Na die tijd aanmelden mag, maar er kan dan niet meer live meegekeken worden. Na afloop wordt dan de link gestuurd om de webinar terug te kunnen kijken.

Aanmelden voor de webinar kan hier

Bron: Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven