GreenTech Americas verplaatst naar augustus 2020, Horti Asia naar oktober

GreenTech Americas wordt verplaatst van 24-26 maart 2020 naar 25- 27 augustus 2020. De grote toename van de wereldwijde verspreiding van het coronavirus heeft geleid tot deze beslissing. Om dezelfde reden is de Horti Asia uitgesteld tot oktober.

GreenTech Americas
RAI Amsterdam en Tarsus hebben naar eigen zeggen als organisatoren voldaan aan de expliciete wensen van zowel exposanten als bezoekers om het evenement te verplaatsen. "Door het coronavirus worden veel reizigers geconfronteerd met reisbeperkingen en maatregelen van de overheid. Om het internationale bereik en de kwaliteit van het evenement te behouden, is er een nieuwe datum vastgesteld", kondigen de organisatoren aan.

Mariska Dreschler van GreenTech: "Met de verplaatsing van de beurs naar 25-27 augustus willen we onze exposanten de beste mogelijkheid bieden om hun innovaties aan een wereldwijd publiek te presenteren en om zaken te doen.

Gezien de wereldwijde economische uitdagingen die het Coronavirus in de eerste helft van het jaar 2020 met zich meebrengt, biedt het verplaatsen van de beurs naar augustus betere kansen. De tuinbouw is belangrijk voor de wereldwijde voedselvoorziening, omdat het de duurzame teelt noodzakelijk maakt. Zelfs in deze uitdagende tijden hebben we behoefte aan deskundige visies en discussies over hoe de tuinbouwsector kan worden geoptimaliseerd."

Horti Asia
Ook VNU Exhibitions Asia Pacific staat in nauw contact met de organisatoren en heeft, na de coronavirussituatie de afgelopen weken nauwlettend te hebben gevolgd, besloten de beurs uit te stellen. "Uitstel is, zoals alle partijen aangeven, de beste oplossing. Meer dan 90% van onze exposanten heeft al toegezegd om op de nieuwe datum bij de beurs aanwezig te zijn", aldus Heiko Stutzinger van VNU. Ook de AgriTechnica Asia wordt naar dezelfde data verschoven: 14-16 oktober 2020.

Voor meer informatie:
GreenTech
www.greentech.nl

 

VNU Exhibitions
www.vnuexhibitions.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven