Tom Zwanenburg, Van der Waay

”Dankzij de camera heb je nu altijd een goed beeld van wat er op het kasdek gebeurt"

Tholen – Je kunt nu met een camera je kasdekreiniger altijd en overal live volgen. Coatings spuiten met de Top Cleaner kasdekreiniger wordt om veiligheidsredenen steeds vaker onbemand uitgevoerd. De camera wordt bediend met behulp van een app en kan 360 graden draaien, zodat er rondom de machine kan worden gekeken.

Tom Zwanenburg: ”Dankzij de camera heb je nu altijd een goed beeld van wat er op het dek gebeurt. We kregen de vraag vanuit de sector om hier een oplossing voor te ontwikkelen. We zijn blij dat we hier gehoor aan hebben kunnen geven om de telers en loonwerkers nog beter van dienst te kunnen zijn. Met behulp van deze camera kunnen obstakels gezien worden. En wanneer de kasdekreiniger is uitgevoerd met spuitbomen, kun je zelfs het spuitbeeld van een afstand controleren.”

Marcel Koolmees en Tom Zwanenburg

Op HortiContact werd de camera officieel gelanceerd. Tom: “We hebben positieve reacties gekregen. De coatingbedrijven zijn er in elk geval blij mee.”

Tom: ”Op deze manier hou je feeling met wat er op het dek gebeurt. Zodra het nodig is, kan er ingegrepen worden en /of de machine stop gezet worden.”

Nu is het tijd de volgende stap. Hoe werkt het in de praktijk? Tom: “We gaan nu op zoek naar een bedrijf die de camera wil testen, zodat we kunnen zien hoe dat bevalt.”

Voor meer informatie:
Van der Waay
0172 - 210 311
Tom Zwanenburg
M: 0613 005 273
E: tom@vdwaay.nl
www.vdwaay.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven