Codema breidt verkoopteam met drie mensen uit

Op 1 maart 2020 verwelkomde Codema twee nieuwe accountmanagers en een nieuwe commerciële vertegenwoordiger APAC. Martijn Egberts is de nieuwe Accountmanager Software, Remco Meewisse wordt aangesteld als Accountmanager Wateroplossingen en Amanda Liu is commercieel vertegenwoordiger regio APAC.

Door de toenemende marktvraag naar innovatieve hightech tuinbouwoplossingen is Codema de afgelopen jaren verder gegroeid. Om aan deze vraag te voldoen, heeft Codema haar verkooppersoneel de afgelopen maanden verder uitgebreid.


Martijn Egberts

Martijn
Martijn Egberts is 34 jaar jong en werkte bij Data Design System als Account Manager CAD-Software. Martijn: "Codema kijkt naar persoonlijkheid in plaats van CV. Ik vind de tuinbouwsector een hele interessante markt. Ik werd hartelijk verwelkomd door de nieuwe collega's en nu is het tijd om het nieuwe software-avontuur te beginnen."

Remco
Remco Meewisse is 33 jaar jong. Hij deed ervaring op in de tuinbouw bij warmte- en techniek installateur Voshol. Remco neemt de functie van Accountmanager Waterbeheer aan. Remco licht zijn keuze voor Codema toe: "Codema biedt het volledige pakket aan klanten en is internationaal actief. Ik beschouw Codema als een innovatief bedrijf in een dynamische markt, die veel groeikansen biedt."

Remco Meewisse

Amanda
Amanda Liu is de nieuwe commerciële vertegenwoordiger van Codema met een focus op APAC-landen en ondersteunt daarbij Jelmer Huizing. Zij werkt vanuit het hoofdkantoor in Bergschenhoek. Met haar Aziatische achtergrond en ervaring als verkoopster bij tuinbouwleveranciers is ze de juiste persoon om te helpen met de huidige uitdagingen in het zakendoen in China. Ze helpt de werkefficiëntie in Aziatische Pacific-projecten verder te verhogen.


Amanda Liu

Amanda: "Zowel Codema als ik geven om duurzame ontwikkelingen bij bedrijven en mensen, dus we passen goed bij elkaar. Ik kende het Codema -team in Azië en ik was onder de indruk van hun passie en ambities."

Voor meer informatie:
Codema Systems Group
www.codema.nl
info@codemasystemsgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven