Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2 april, World Horti Center

Waterevent over wateremissie

Op donderdag 2 april organiseert Horticoop Technical Services voor kwekers die graag bij blijven op waterzuiveringsgebied het Water Event in het World Horti Center. Een middag waarop bezoekers worden bijgepraat over de emissienormen, het lozingenbesluit en over de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Hiernaast is een overzicht van de belangrijkste innovaties van dit moment te zien tijdens een minibeurs.

Bekijk hier het programma.

Sprekers
Tijdens het waterevent spreken diverse experts op emissiegebied zoals WUR Glastuinbouw, Glastuinbouw Waterproof en de Omgevingsdienst Haaglanden. Daarnaast werken aan het programma producenten op waterzuiveringsgebied mee die ieder in korte pitches vertellen over hun visie op waterzuivering en de gevolgen hiervan voor de bedrijfsvoering.

De middag is volgens de organisatoren ook relevant voor ondernemers die voor een collectieve waterzuiveringsoplossing hebben gekozen. Voor deze groep is het jaar 2020 bepalend of deze collectieven doorgaan of niet. 

Waterevent
Het Water Event is geheel verzorgd, afwisselend en kosteloos en wordt gehouden op donderdag 2 april van 14:00 tot 18:00 uur in het World Horti Center in Naaldwijk.

Bekijk hier het programma.

Voor meer informatie:
Horticoop Technical Services
www.hcts.tech 

Publicatiedatum: