Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

International Strawberry Symposium (ISS2020) in Italië uitgesteld tot mei 2021

Reserveringen waren al meer dan tien dagen geblokkeerd en veel onderzoekers en exploitanten hadden inmiddels hun twijfels over hun deelname aan het International Strawberry Symposium dat komende mei in Italië zou worden gehouden. Om deze reden heeft de organisatie - met tegenzin - besloten om het symposium uit te stellen tot 2021.

"We informeren iedereen", schreef Bruno Mezzetti, universitair docent en contactpersoon voor het organisatiecomité zaterdagochtend, "dat we door de verspreiding van Covid-19 over de hele wereld op vrijdag 6 maart de pijnlijke beslissing hebben genomen om het ISS2020 Symposium uit te stellen. Het had begin mei 2020 moeten plaatsvinden, maar we liepen het risico dat we geen deelnemers meer zouden hebben."

Het nieuwe programma voor mei 2021 wordt binnenkort bekendgemaakt. Medeorganisator Gianluca Baruzzi: "Het is natuurlijk zeer spijtig dat we deze beslissing moesten nemen na bijna 4 jaar voorbereiding. Maar de coronavirusepidemie is gewoonweg groter dan wij. Het idee is om het symposium precies een jaar uit te stellen. We zullen binnenkort verdere gedetailleerde informatie verstrekken."

Alle registraties worden tot dat moment bewaard. Er zal een terugbetalingsbeleid worden aangekondigd voor geregistreerde personen die hun deelname aan het evenement van volgend jaar willen annuleren.

Voor meer informatie:
www.iss2020.com

Publicatiedatum: