actie Bernard Sanders Aandrijftechniek

Harry Wubben wint Facom gereedschap met prijsvraag

Bij Bernard Sanders Aandrijftechniek op de stand op HortiContact stonden een viertal bedrijven productspecialisten, te weten WEG voor elektromotoren, Balluff voor sensoren, Spirax-Sarco voor stoomsystemen en SMC voor pneumatiek. Zij schreven een prijsvraag uit en Harry Wubben van Harry Wubben Flowers ging met de hoofdprijs aan de haal die hij gisterochtend ontving op de vestiging van Bernard Sanders in Bleiswijk.

De prijsvraag bestond uit 12 vragen met meerkeuzeantwoorden. Het waren vragen zoals: Welke hoogste wettelijke energie efficiency norm geldt voor een elektromotor? Wat is IO-Link? Waar dient een condenspot voor? Wat is de procentuele besparing op de elektriciteitsrekening van de compressoren bij een drukverlaging van 1 bar?

Er is flink wat gegokt en Harry had met 8 stuks de meeste goede antwoorden. De opzet was om mensen uit te dagen vragen te stellen over deze productgroepen die Bernard Sanders Aandrijftechniek levert. Het bedrijf bestaat sinds 1908 en is zelfstandig met drie vestigingen in Zuid-Holland, waarbij de vestigingen in Bleiswijk en Wateringen midden in grote tuinbouwgebieden liggen om telers van advies, onderdelen en technische diensten te voorzien.

Voor meer informatie:
Bernard Sanders Aandrijftechniek
www.bernardsanders.com 
info@bernardsanders.com  

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven