Best Managed Companies Award Canada

Grote Canadese telers vallen in de prijzen

Sunset/Mastronardi, Oppy, Red Sun Farms en Fresh Direct Produce. Het zijn stuk voor stuk grote Canadese telers met een omzet van meer dan 22 miljoen euro. Vanwege hun bedrijfsomvang mogen de bedrijven meedoen in verkiezing voor Canada's Best Managed Companies, waarin gekeken wordt naar leiderschapskwaliteiten en langetermijnmissies. Dit jaar vielen o.a. Sunset/Mastronardi, Oppy, Red Sun Farms en Fresh Direct Produce in de prijzen. 

"Gedurende de 27 jaar dat het programma bestaat, hebben duizenden particuliere bedrijven gestreden om deze benoeming," zegt Peter Brown van organisator Canada's Best Managed Companies. "De winnaars van dit jaar hebben bewezen dat ze voortdurend en bewust grenzen verleggen. Ze zijn concurrerend wat blijkt uit hun voortdurende inzet voor duidelijke en beknopte strategieën, hun vermogen om hun duurzame concurrentievoordeel te praktiseren en te communiceren. En natuurlijk vanwege hun inzet voor het belangrijkste in hun organisatie: de medewerkers, met specifieke aandacht voor het ontwikkelen van de nieuwe generatie bestuurders."

Sunset/Mastronardi
Mastronardi Produce is opnieuw in de prijzen gevallen, met behoud van de prestigieuze Platinum Club-status na het winnen van de prijs voor het 11e jaar op rij.

"Elk jaar brengt een nieuwe reeks uitdagingen, kansen en groei met zich mee, maar onze missie is altijd hetzelfde - het inspireren van een gezond leven door middel van intense smaakervaringen", zegt Paul Mastronardi, President en CEO van Mastronardi Produce. "Deze prijs is echt een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons getalenteerde team en hun inzet om de beste in de sector te zijn.


Oppy
Oppy heeft ook een prijs gewonnen, voor het 19e achtereenvolgende jaar. "Het hele managementteam van Oppy is vereerd om geselecteerd te worden uit een steeds competitiever wordend veld," zegt Oppy's voorzitter, CEO en managing partner John Anderson. "We hebben altijd veel nadruk gelegd op het waarborgen van onze groei, wat betekent dat het succes van onze klanten, onze mensen en onze gemeenschappen ook ons succes is. Door een grotere nadruk te leggen op aanpassingsvermogen, innovatie en talent, zorgt Oppy ook voor een blijvend succes gedurende vele tientallen jaren."


Red Sun Farms
Red Sun Farms is voor het 8e jaar op rij bekroond. "Deze erkenning is een weerspiegeling van onze inzet om tijd en energie te besteden aan het opbouwen en onderhouden van goede zakelijke partnerschappen op lange termijn en het formeren van een succesvol team," zegt Carlos Visconti, Red Sun Farms CEO in de VS en Canada. "Onze sterke kernwaarden Accountability, Collaboration, Trust en Innovation maakt Red Sun Farms tot de ideale partner voor de lange termijn. Onze Red Sun Farms-familie straalt deze waarden uit in alle aspecten van onze activiteiten. Deze erkenning bevestigt onze positie als leider in de sector."


Fresh Direct Produce
Fresh Direct Produce behoort ook tot de winnaars, voor het negende achtereenvolgende jaar.  "Ons team is vereerd om de negende Best Managed Companies Award in ontvangst te nemen.  Wij verwierven Emperor Specialty Foods en Islands West Manufacturers dit afgelopen jaar om ons programma met toegevoegde waarde uit te breiden naar Canadese retailers en foodservice operators.  We blijven groeien en breiden ons geografisch bereik en productaanbod uit om onze trouwe leveranciers en klanten, die de hoeksteen van ons succes zijn, te ondersteunen," zegt voorzitter en medeoprichter Davis Yung.

Voor meer informatie:
Sunset Grown
Justine Chevalier
+1 519 326 1491
Justine.chevalier@sunsetgrown.com
www.sunsetgrown.com 


Oppy
Shrief Fadl
+1 604 461 6779
shrief.fadl@oppy.com  
www.oppy.com 


Red Sun Farms
Laura Weiler
+1 519 712 8489
www.redsunfarms.com

 

Fresh Direct
Karen Law
+1 604 639 1425
karen.law@freshdirectproduce.com 
www.freshdirectproduce.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven