Met slijtvaste kleding virusdruk de baas

Hygiëne speelt een belangrijke rol binnen de tuinbouw. Zeker als het gaat om het voorkomen en verspreiden van virussen. Westland Workwear is meer dan alleen een leverancier van bedrijfskleding tegen kou of veiligheidskleding. De laatste tijd heeft het bedrijf verschillende kwekerijen van nieuwe kleding voorzien, waarbij de hygiëne tijdens het hele proces hoog in het vaandel stond. In het traject zijn verschillende testen gedaan met het wassen van de kleding op 60 en zelfs op 90 graden.

Bekend is dat virussen gemakkelijk via o.a. kleding verspreid kunnen worden. Het wassen van de kleding op hoge temperatuur is daarom van groot belang, maar heeft als keerzijde dat kleding sneller slijt. Westland Workwear biedt echter kleding dat hier goed tegen bestand is.

Westland Workwear levert professionele bedrijfskleding, promotiekleding, veiligheidsartikelen, teamwear en custom made kleding. Met een breed assortiment kan men ieder bedrijf van de juiste uitstraling voorzien en vrijwel ieder kledingvraagstuk oplossen. Een logo of tekst op de kleding is geen probleem met de eigen transferpers, via de vaste textieldrukker of vaste borduurder. Bovendien beschikt men over een eigen showroom alwaar het assortiment is te bezichtigen.

 

Voor meer informatie:
Westland Workwear BV
Slotenmakerstraat 16
2672 GD Naaldwijk
T: 0174 626888
E: kelly@westlandworkwear.nl
www.westlandworkwear.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven