Arjan Pauw aan de slag bij Dutch Lighting Innovations

DLI maakt momenteel een sterke groei door en de verwachting is dat dit zich in de komende jaren voortzet. Per 1 maart is Arjan Pauw het team komen versterken. Arjan zal de rol van International Sales Director Horticulture gaan vervullen. Zijn focus zal liggen op het verder ontwikkelen van de internationale tuinbouw verkoopactiviteiten van DLI.

Arjan werkt al geruime tijd in de tuinbouwindustrie en is voor velen een bekend gezicht. Voor de verdere uitbouw van de internationale activiteiten van DLI is Arjans ervaring volgens het DLI-team een waardevolle toevoeging aan het bedrijf.

"Ik heb een nieuwe uitdaging gevonden bij DLI, Dutch Lighting Innovations. Met Ton ten Haaf, Pepijn Looijaard en 3 van mijn voormalige collega’s Dennis Janmaat, Jan Mulder en Pim van Eijk, beschikt DLI over een absoluut topteam in de horticulturele verlichting. Met dit team kunnen we onze klanten op een professionele en kundige wijze van dienst zijn. Ik kijk daarom ook met vol vertrouwen naar de toekomst”, aldus Arjan.

Voor meer informatie:
Dutch Lighting Innovations
info@dutchlightinginnovations.com
www.dutchlightinginnovations.com 

Arjan Pauw
arjan@dutchlightinginnovations.com
+31 6 82324637


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven