Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardbeienteler Jacobs-Braspenning kiest voor nieuw LED-armatuur

Belgisch aardbeienteler Jacobs-Braspenning heeft voor de nieuwe kas, die op dit moment gebouwd wordt in Meerle, gekozen voor de Monarch van Oreon. Jacobs was op zoek naar een hybride belichtingsoplossing: De Monarch in combinatie met HPS levert een verdeling en lichtuniformiteit voor zijn gewas.

Monarch
De nieuwe Monarch van Oreon is compact en levert 3100 μMol/s. Dit resulteert voor Jacobs in minder armaturen, lagere installatiekosten en minder schaduwwerking.

Daarnaast zorgt de waterkoeling voor een stabiel kasklimaat en een zeer lange levensduur: “Een efficiënte en duurzame oplossing”, aldus Jacobs. Daarnaast zijn de investeringskosten een stuk lager omdat de Monarch een groter gebied kan belichten dankzij de hoge licht output en het ‘wide beam’ afstralingspatroon.

Bij de installatie van de armaturen en de waterkoeling wordt Pieter begeleid door Indagro Lighting uit België. Zowel in Europa als Noord-Amerika heeft Indagro Lighting al diverse malen de Oreon lampen geïnstalleerd. “Ondertussen hebben we, in samenwerking met onze toeleveranciers, de installatie van de Oreon lampen zo vereenvoudigd dat er bijna geen verschil meer is met de installatie van niet-watergekoelde lampen”, aldus Erik Creve, bestuurder van Indagro Lighting.

Voor meer informatie:
Oreon
info@oreon-led.com
www.oreon-led.com

Publicatiedatum: