Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Extra zoete cherrytomaten vinden gretig aftrek in Zuid-China

De cherrytomaten van het ras Ling-long zijn aan een opmars bezig in China. Met name in het zuiden van het land kunnen consumenten er volgens Zheng Lilong van de Qindao Fruit Origin Specialized Fruit and Vegetable Cooperation geen genoeg van krijgen. "De dunnere schil en de aromatische smaak vallen in de smaak."

Gemiddeld wegen de cherrytomaten van het ras Ling-long zo'n 7 tot 15 gram. De naam van deze verfijnde cherrytomaten bootst de klank na van het geluid van rinkelende juwelen. Het totale areaal dat gewijd is aan de teelt van Linglong-cherrytomaten is de afgelopen jaren fors gegroeid, aldus Zheng. 

Ling-long-cherrytomaten

"Ons Ling-long-areaal bevindt zich in het dorp Mingcun, nabij de stad Pingdu, in Qindao. Het seizoen gaat ieder jaar in oktober van start en als de weersomstandigheden het toelaten, dan gaat de aanvoer tot augustus van het jaar daarna door. De prijzen voor Ling-long-cherrytomaten zijn vrij hoog maar dat geldt ook voor de kwaliteit van het product. De afzet verloopt doorgaans soepel."

Ling-long-cherrytomaten

"We bieden zowel exclusieve als eenvoudige verpakkingen aan waarmee we beantwoorden aan de verschillende wensen van ons klantenbestand. Ling-long-cherrytomaten zijn rijk aan lycopeen en bezitten veel gezonde eigenschappen, vooral voor zwangeren, ouderen en kinderen. De cherrytomaten verhogen de weerstand en zijn goed voor hart, bloedvaten en hersenen. We leveren onze cherrytomaten jaarrond. Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe supermarkten en speciaalzaken om mee samen te werken."

Ling-long-cherrytomaten

Voor meer informatie:
Zheng Lilong
Qingdao Fruit Origin Specialized Fruit and Vegetable Cooperation
Tel.: +86 135 7382 1444 

Publicatiedatum: