AGF-walhalla gecreëerd in tweedaagse verbouwing

Groentenboer heeft steeds meer koelruimte nodig

Tholen - Na een flits-verbouwing, de winkel was slechts drie dagen gesloten, heropende Van Mossel Groenten en Fruit Speciaalzaak hun vernieuwde zaak. Blikvanger is de open toonbank met maaltijden. “Ik ben nog groentenboer maar kant-en-klaar is voor ons de groeimarkt. We hebben dus ook steeds meer koelruimte nodig”, vertelt Marco van Eeden die samen met zijn vrouw Cheyenne eigenaar is van de winkel. Eind dit jaar zullen ze hun 12,5-jarig bestaan vieren.

De eigenaren hebben bij de nieuwe inrichting wel weer gekozen voor het vertrouwde bedieningsconcept: de maaltijden worden van achter de toonbank voor de klanten opgeschept. Marco: “De mensen zijn hier nog echt klant. Onze kracht zit hem er ook in dat we gericht met onze klanten bezig zijn, dat wordt hier echt gewaardeerd.”

Een ander belangrijk punt is dat de zaak overzichtelijker is geworden. “Wanneer de klanten binnenstappen, komen ze in een walhalla met lekker eten terecht. Ze kunnen hier voor allerlei eetmomenten slagen en moeten het hele assortiment kunnen overzien: van kant-en-klare voorgerechten tot desserts en van soepen tot salades en sappen.

Voor meer informatie
Marco van Eeden
Van Mossel Groenten en Fruit
De Rijt 10
Laren
T: 035 538 3995
vanmossel@hotmail.com 
@Van Mossel Groenten en Fruit Speciaalzaak 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven