HortiContact 2020:

Sloot koffie erin, tijd voor dag 3

Tholen - Ook met de ruimere opzet van de beurs dit jaar was het gisteren overduidelijk dat het drukker was op dag 2 dan op dag 1. De woensdagmiddag leent zich dan ook perfect voor een tripje Gorinchem, zelfs voor vaders en moeders met kinderen die enthousiast op al het moois en lekkers op de beurs afstapten.


Een voetbalspel en het uitdelen van mini-voetballen deden het goed bij de jongere beursbezoekers

Wat te denken van stoere machines zoals wkk en dekwassers, leuke spelletjes zoals een voetbalspel of een sjoelbak en al die gadgets en cadeautjes die worden uitgedeeld. 


Buigmeesters, inspired by therm-control-buigen, de nieuwe naam van Therm-Control Buigen, wordt op de beurs gepresenteerd met een puzzel waarmee bovendien kaartjes voor de F1 Grand Prix van Zandvoort kunnen worden gewonnen. 

Ondertussen konden pa en ma dan mooi even een praatje aanknopen met de standhouders van dienst, collega's die zij al een tijdje niet gesproken hadden om eens te horen hoe de teelt of de zaken ervoor staan of met oude bekenden, bijvoorbeeld de pensionado die nog eens een kijkje kwam nemen of de loodgieter die zo lang in de tuinbouw had gewerkt.


De familie Van Oosten kreeg Marten Barel (links) op bezoek, met recht (en respect!) 'oud' en 'bekend'


Terug op de beurs: Besseling Techniek, de nieuwe naam van voorheen Besseling & ALL Techniek, bekend van de Roofmaster. Marco Smit en Jorien Plak-Schouten gingen op de foto.

Mokken, niet mokken
Maar goed, dat was allemaal de woensdag, vandaag is het donderdag en tijd voor alweer de laatste beursdag. Nog één kans voor een rondje beurs, een hapje en een drankje en misschien nog wel even het oppikken van een handboek in stand E117? Of een fraaie mok om met een sloot koffie de (beurs)dag mee te beginnen.


Over nieuwe namen gesproken, ook het Plantise-team gaat na de fusie onder een nieuwe naam door. Op 1 oktober 2019 werd de fusie officieel bekrachtigd.

Hoe dan ook, onze collega's staan daar weer klaar voor tekst, uitleg of een praatje en het fotografenteam is ondertussen in de paden te vinden om de grote fotoreportage, die maandag online komt, af te ronden. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven