Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe verkoopmanager Oboya richt zich op Scandinavië

Urban farming wint aan populariteit in Scandinavische markt

Oboya gaat investeren in urban farming in de Scandinavische markt. Dit betekent dat er in Zweden een nieuwe verkoopmanager aan het verkoopteam wordt toegevoegd. Deze beslissing werd gemaakt omdat het bedrijf steeds meer aanvragen ontving vanuit dit nieuwe klantensegment. Urban farming draagt bij aan het milieu en duurzaamheid en vergroot het aanbod van lokaal geproduceerde groenten en fruit.

Urban farming wordt een steeds populairder fenomeen in Scandinavië. Er wordt vaak gebruik gemaakt van substraatteelt of aquaponics-systemen, wat betekent dat het telen gebeurt in een zelfvoorzienend en compleet systeem. Urban farming is goed voor de lokale bevolking en promoot het milieu en duurzaamheid.

Oboya is ervan overtuigd dat het besluit om in urban farming te investeren commercieel een positieve stap is. Daarnaast is het een indirecte investering in een duurzame toekomst. Door middel van Oboya's dochteronderneming VEFI, die al 70 jaar bestaat en producten levert voor substraatteeltsystemen, kan Oboya milieuvriendelijke teeltproducten bieden die gemaakt zijn van recyclebaar plastic, papier of biomaterialen. Als onderdeel van de verkoopontwikkeling versterkt Oboya de organisatie met een nieuwe verkoopmanager in Zweden met het doel om de verkoop vanuit urban farming te stimuleren.

Voor meer informatie:

Oboya
www.oboya.se


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven