DoekenDraad.nl en Screen4seasons gaan samenwerken

“Het vak is veel te leuk”

Tholen - De Westlandse schermingsbedrijven DoekenDraad.nl en Screen4seasons gaan samenwerken. Daartoe hebben de ‘ouwe rotten’ in het vak Cees van der Kaaij van DoekenDraad.nl en Ron Groenewald van Screen4seasons met ingang van 1 februari besloten. Om beide ondernemingen verder te laten groeien, is gekozen voor een samenwerking waarbij voorlopig ieder zijn eigen identiteit behoudt.


Ron Groenewald en Cees van der Kaaij

Bijna in koor zeggen zowel Cees als Ron dat ze “als de gezondheid het toe laat, zeker nog jaren met veel plezier door zullen gaan. Het vak is veel te leuk en we zitten nog vol energie.” Cees en Ron doen het overigens niet alleen. Ron: “Wij hebben op onze backoffice met Paul Barendse een ervaren en zeer technische man zitten, terwijl Cees met zijn zoon Colin juist een jonge hond met ondernemersbloed naast zich heeft.”

Eigen identiteit
Beide bedrijven blijven zoals gezegd de eigen identiteit voorlopig gewoon behouden. “DoekenDraad.nl is actief in de grotere projecten in Nederland, België en Duitsland, terwijl Screen4seasons van oudsher oplossingsgericht, innovatief en vooral ook service gericht is”, aldus Colin. Wel gaan beide bedrijven gezamenlijk inkopen en projecten ondersteunen en van service voorzien. En daar komt ook het vijfde gezicht om de hoek kijken, Gerrit Drankier. Ook hij verdiende al ruimschoots zijn sporen in de schermingsmarkt.


Handen schudden hoort erbij

“We hebben er zin”, klinkt het dan ook met de HortiContact en de rest van 2020 voor de boeg. Op de beurs, waar beide bedrijven samen in stand F204 te vinden zullen zijn, zal ook een innovatie worden gepresenteerd. Wat? Dat blijft nog even geheim.

Voor meer informatie:
Doek en Draad
www.doekendraad.nl 
info@doekendraad.nl 

Screen4seasons
www.screen4seasons.nl
info@screen4seasons.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven