Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FormFlex Canada gaat verder onder Nederlandse leiding

Gisteren, 10 februari, heeft de directie van Metazet FormFlex B.V., het Nederlandse moederbedrijf van FormFlex Canada besloten om de Canadese vestiging vanaf heden verder te laten gaan onder Nederlandse leiding. Met deze beslissing neemt Metazet FormFlex B.V. afscheid van zittend Managing Director Albert Pinto.

Alle Canadese activiteiten worden voortgezet door Operations Manager Dennis van Gaalen met volledige ondersteuning vanuit Nederland. Dennis is al bijna 25 jaar werkzaam voor Metazet FormFlex B.V. waarbij hij sinds 1,5 jaar gevestigd is in Kingsville en het team van FormFlex Canada ondersteunt.

"Door ook de Canadese activiteiten onder de Nederlandse leiding te laten vallen, komen wij nog dichter bij onze internationale klanten en kunnen wij onze Nederlandse expertise nog beter en directer inzetten", aldus CEO Peter Koot. 

Voor meer informatie:
Metazet FormFlex
info@metazet.com  
www.metazetformflex.nl 

 

Publicatiedatum: