Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1000W Monarch

Robot presenteert nieuwe armatuur Oreon op Fruit Logistica

Dat de grootte van een armatuur uitmaakt, daar zijn ze bij Oreon zeker van en dus hebben ze het ook bij het ontwikkelen van watergekoelde ledarmaturen ter harte genomen. Op de donderdagavond tijdens de Fruit Logistica in Berlijn lanceerden ze hun nieuwe armatuur Monarch.

Het armatuur werd gelanceerd door een drie meter hoge robot, die het armatuur droeg en de kracht van 3100 μMol/s toonde en door Jan Mol, die uitlegde hoe het armatuur telers kan helpen hogere lichtniveaus te bereiken in de kas.

Het team van Oreon presenteert het nieuwe Monarch-armatuur

Watergekoelde armaturen
Het nieuwe watergekoelde armatuur werd gepresenteerd tijdens een evenement in de avond onder toeziend oog van heel wat genodigden, waaronder ook telers en toeleveranciers. 

"De verlichting heeft een kracht van 3100 μMol/s met een energieverbruik van 1010W. Dit betekent meer licht en minder armaturen in de kas," legt Jan Mol uit.

Dit betekent ook minder investeringen en lagere installatiekosten en, waarschijnlijk nog belangrijker, minder zonlicht dat door armaturen wordt tegengehouden. "Door een HPS-armatuur van 1000W te vervangen met een Monarch kan een teler 60% meer licht op zijn gewas bewerkstelligen."

Koppert Cress, in de persoon van Rob Baan aanwezig, was een van de eerste telers die in de watergekoelde armaturen geloofden

Voor meer informatie:
Oreon
info@oreon-led.com
www.oreon-led.com