Jordy van den Berg, JB Groep:

"Climate control mini-box stuurt nevelsysteem aan zonder klimaatcomputer"

Tholen - JB Groep heeft flink geïnvesteerd in onder andere een nieuw besturingssysteem, legionella preventie en de climate controle minibox. “Met het cloud besturingssysteem kunnen wij en de klant de installatie live monitoren. Storingen komen direct bij ons per mail binnen zodat wij op afstand over de hele wereld de storing direct kunnen oplossen”, legt Jordy van den Berg van JB Groep uit Honselersdijk uit.

Legionella preventie
Legionella preventie zal volgens Jordy een steeds belangrijkere factor gaan worden. “De installaties worden volledig volgens de normeringen opgebouwd en aangestuurd. Zo heeft de klant er ook direct voor gekozen om de bestaande afdeling aan te passen naar deze normering.”

Geen klimaatcomputer, geen probleem
De Climate control mini box is een simpele maar effectieve oplossing voor de tuinder die geen klimaatcomputer of uitbreiding heeft om een nevelsysteem aan te sluiten. “Deze box meet in de afdeling de Relatieve Luchtvochtigheid (RV) en zorgt er voor dat de nevelpomp een startsignaal (pulserend) krijgt wanneer deze RV lager is dan de ingestelde waarde”, legt Jordy uit. “Wanneer de nevelpomp aangaat, kan de box eventueel ook de afdelingsklep aansturen en daarna een ontlastklep. Zo hoeft hiervoor ook niet nog eens bekabeling naar de pomp voor aangelegd te worden.”

Eén van die klanten is Jeffrey Kap van Kap Scindapsus: “Wij hebben JB Groep gevraagd de overlast tot een minimum te beperken en dat hebben ze waargemaakt. De medewerkers van JB Groep hebben ons geen moment in de weg gelopen zodat wij ons werk gewoon konden blijven uitvoeren.“

Voor meer informatie:
JB Groep
Veilingweg 27b
2675 BR Honselersdijk
+31 (0)174 - 28 77 63
info@jbgroep.nl 
www.jbgroep.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven