Fruit Logistica 2020: fototijd

Tholen - Drie dagen beurzen in Berlijn zit er weer op. En het was weer ouderwets gezellig, getuige ook de vele lachende gezichten op de foto's. Extra veel lachende gezichten waren er bij Syngenta, dat de Innovatie Award ontving voor hun paarse cocktailtomaat Yoom.

De beursorganisatie komt verderop deze week met (bezoekers)cijfers, maar ook voor die tijd kan al wel voorzichtig de balans worden opgemaakt. De woensdag ging rustig van start, donderdag was het 'gewoon heel erg druk' en vrijdag, ja, vrijdag was het vooral de tijd uitzitten totdat om 16.00 de beurs dicht ging.

Twee dagen beurs, dat zou misschien dus ook wel genoeg zijn. Zeker voor de feestgangers op de donderdagavond, die bijvoorbeeld op The Berlin Party een drankje deden. (de fotoreportage van dit feest komt dinsdag online).


U zult het moeten geloven, want dit is een foto: het mobiele teeltsysteem op de vernieuwde stand van Bosman Van Zaal was volop in beweging.

Bekijk hier de fotoreportage van de tuinbouw op Fruit Logistica 2020


Jelte van Kammen van Harvest House en Edwin de la Combé van CombiVliet

Coronavirus
De impact van het coronavirus op de beurs lijkt 'positief klein' te zijn geweest, zo gaf de beursorganisatie vrijdagmiddag wel al vrij. Enkele procenten minder bezoekers (vooral uit Britse en Scandinavische hoek), daarbij bleef het wel, en de helft minder Chinese exposanten natuurlijk. Dat her en der geluiden opgingen dat het rustiger was dan andere jaren, kan ook komen door de toename in vierkante meters beursvloer. 

In de 'Nederlandse hallen' 3.2 en 1.2 was het lekker vol en hadden de meeste standhouders, afhankelijk soms wel van de exacte standlocatie in een hal, over aanloop niet te klagen.


Het team van Stoffels met de nieuwe commercieel directeur Max Verheijen.

Nieuwe 'Belgiëhal'
De standhouders in de 'Belgiëhal' 27 waren over het algemeen goed te spreken over hun nieuwe stekkie, ook niet heel ver lopen vanaf de hallen 3.2 en 1.2. Wel maakte het in deze hal nogal uit of de stand in de looproutes lag of erbuiten, want in bepaalde hoeken van de hal was het naar de mening van de standhouders wel wat (te) rustig. 

En vrijdag na beurssluiting, was het nog weer wachten voordat officieel de stands mochten worden afgebroken. Waren toen maar alvast de fotoreportages online geweest om even lekker doorheen te scrollen...


Pas nadat de foto was gemaakt, mocht het Axia-team van de stand af aan het begin van dag 3.

Heel veel foto's
Dat was dus niet het geval, maar wat is er fijner dan de maandag beginnen met 'koppen kijken' terwijl ondertussen de mailbox opgeschoond kan worden en ook de voorbereidingen voor de HortiContact, volgende week in Gorinchem, alweer voor de deur staan?

Bekijk hier de fotoreportage van de tuinbouw op Fruit Logistica 2020.

En hieronder de internationale reportages:

AGF-standhouders Nederland
AGF-standhouders België
AGF-standhouders Duitsland
AGF-standhouders Italië
AGF-standhouders Frankrijk 
AGF-standhouders China 
AGF-standhouders Spanje 
AGF-standhouders Latijns-Amerika
AGF-standhouders Internationaal totaal 
Bio-sfeerimpressie


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven