Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Al ruim veertig aanmeldingen voor Varend Corso

De corsostoet voor dit jaar krijgt steeds meer vorm. Inmiddels kan de organisatie bekendmaken dat er al ruim veertig boten zijn aangemeld. 

Het publiek kan dit jaar veel vaste deelnemers van het Varend Corso Westland voorbij zien varen. Zo doet traditiegetrouw weer een flink aantal dorpskernen mee. 

Daarnaast zijn ook de bekende tuinbouwbedrijven weer te vinden in het deelnemersveld. Onder andere Anthura, Certhon, Hamifleurs en Van der Valksystemen hebben zich al aangemeld. Er is nog ruimte voor bedrijven die zich van hun meest originele, spectaculaire en creatieve kant willen laten zien.

Deelnemers Den Haag
Dat geldt natuurlijk ook voor bedrijven uit Den Haag, die zich vanwege de nieuwe route door de hofstad, graag aan het corso willen verbinden. De eerste Haagse nieuwe deelnemer is Aannemersvereniging Haaglanden. Dat biedt voor hen een kans om zich bij een van de grootste regionale evenementen aan te sluiten. De sluitingsdatum voor inschrijving is 31 maart, tenzij de stoet al eerder vol is. Aanmelden kan hier.

Het Varend Corso wordt dit jaar in het eerste weekend van juli gehouden en begint voor het eerst al op donderdagmiddag. Het thema is: It’s Showtime.

Bron: Varend Corso


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven