Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Fruit Logistica 2020: om 16.00 is het over en sluiten

Tholen - Nog een paar uurtjes en dan zit de Fruit Logistica 2020 er weer op. De beurs sluit dit jaar iets eerder dan voorgaande jaren, namelijk al om 16.00. Wel zo fijn, want de borrel kan dan lekker vroeg ingezet worden en daarna kan, al dan niet met een baksteen op het gaspedaal of zittend in een vliegtuigstoel, de terugreis worden ingezet.


LetsGrow.com bracht het Plant Empowermentboek mee, dus voor wie nog even in dat boek wil bladeren, bezoek de stand.

Maar voordat het zover is: neem nog even een kijkje in Hal 9 op Start-up Day. Daar staan, alleen vandaag, diverse start-ups, waaronder inmiddels al aardig bekende namen zoals Gearbox Innovations en PATS Indoor Drone Solutions, klaar voor een praatje en uitleg over hun product.


Het team van Elpress bracht een handdesinfectiepaal mee voor wie al lopend over de beurs nog even de handen wilde desinfecteren.

En, net als de afgelopen dagen, ook vandaag een kleine sneak preview op de grote fotoreportage die maandag online komt. Sta je er nog niet op, maar mag je niet ontbreken? Trek onze fotografen dan, voorzichtig (!), even aan het jasje!

Bij Royal ZON Fruit & Vegetables is het Spaans seizoen nog volop bezig en dat is dit jaar een seizoen met enorme prijspieken vanwege het noodweer.


Aan het eind van dag 2 geen meter bier maar een meter snackgroenten bij Greenco.

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven